Kirol eta FitnessTenis

Gael Monfils: A Biography eta tenis karrera

Gael Sebastien Monfils 1986ko irailaren 1ean jaio zen Frantzian. Hazi zen kirol familia batean, goiz haurtzarotik saskibaloi zalea zen. maisuki tenis erraketa batekin kirolari: hobby tenis ibilbidean oso lagungarria izan zen garaia da.

Bere aita, Rufin behin Frantziara eraman zuten atzerritik departamentu Ekialdeko Karibeko Guadalupe batera. Iraganean, futbolari profesional bat izan zen, eta beti kirol zaletasuna irakatsi bere semeari. Mutil aurretik to futbola eta tenisa karrera artean aukeratu zituen. Monfis Gael aukeratu tenisa. Sylveth ama - Martinika jaiotzez. familiako bi seme-alaba ditu, Gael anaia gazteagoa ditu Derip.

Zaletasun da tenislari ibiltzen jokoak eta prestakuntza artean. ibiltzera nahiago zuen, musika entzuten, haren R & B estiloa gogoko saskibaloi maitasuna ez du adinarekin desagertu, eta atsegin handiz jokatu zure aisialdian Gael Monfils ere. Bizitza pertsonala da atzean geratzen normalean.

hechos interesgarri

Tennis filma Martin S. Gael rol txiki bat jokatzen da, jakina, tenislari zoragarria rola jokatu du, hau da, bere burua. atleta baten rola On oso ondo coped dut, ez zen beharrezkoa ezer asmatu behar delako. Gael Monfils egin zer izan onena - jolasten tenisa.

Kalearen hasita

Frantziako atleta hasi zuen bere ibilbidea datozen 2002an, eta bi urte geroago lider Juniors artean izan zen, lau torneo hiru irabazi. Hurrengo Gael ITF Futures irabazi du. Ondoren, bere prozesioa bultzada irabazten, eta hasten da ATP Tour ekitaldiak gainean. Esker garaipena, Gael Monfils hiruhilekoan-final out, ez du, zoritxarrez, beste frantses profesionala tenislari Richard Gasquet modurik ematen. Era berean, 2004an, Txapelketa Masters Gael den txapelketa batean parte hartzera gonbidatu antolatzaileek, dago dagoeneko atleta bat da 2. Australiako profesionala tenislari Lleyton Hewitt txandan garaitu.

Garaipena eta porrota

Benetako osoa denboraldian Monfils 2005ean jokatu Asia-Pazifiko bira batean. Austriako txapelketan, egingo hasiko zuen Grand Slam torneo. Erraza da 2. txanda iritsi arte bakarrik iristen. Urte hartako Neguan, atleta ATP Calenger ere irabazi du. Geroago Gael Tunisia Txapelketa irabazi. Lorpen hau nabarmenki bere postuan altxatzen. Orain, lehen ehun pertsona sartzen zuen!

Frantziako Open tenislari hartan kudeatzen titulua irabazteko. Garaipen honek planteatzen jokalariaren puntuazioa da dagoeneko bere berrogeita seigarren tokian. Geroago udazkenean Gael kudeatzen finala, non, zoritxarrez, duintasuna modurik ematen zuen iristeko beste, American profesionala tenislari da Endi Roddiku, nor munduko hirugarren jokalaria da.

For denboraldi osoan Gael Monfils sinestezina emaitzak lortzen du, eta berrehun urratsetan sailkapenean igotzen da, sailkapenean hogeita hamargarren postua Top 50 in. Ia milioi erdi dolar irabazten ditu.

zoritxarrak sail bat

Hurrengo tenisa urteko lehen mundu erraketa, suitzar bat profesionala tenislari Roger Federer galtzeko hasten da. Hurrengoa, atleta Ildo beretik mugitzen da. Monfils ezin izan Frantziako Open lehen txandan soilik laugarren txandan iritsiko kudeatzen zuen haratago joan. Ondoren London lehiaketan Gael laurdenetan dator, baina txapelketatik osasun arazoak direla erretiratuko izan zuen. Osoa denboraldi tenis bihurtzen porrot bat, gutxi torneo bat bakarrik jokatu ahal izan zuen. Urteko Emaitza rankingean hamabost tokiak galera bat izan zen. 2006ko amaieran, atleta berrogeita seigarren postua hartzen du.

Ez hain txarra

2007an, Gael Monfils Austriako txapelketan hirugarren txandan iritsiko. Udaberriaren azken hilabetean doa txapelketa bat finalean zuen. azken tenislari bidean kudeatzen hainbat contenders indartsu beat. Joko erabakigarria ere Gael galtzen du. Frantziako Open hartan out hirugarren txandan. Hurrengo urteko hilabeteetan Monfils jolasteko Wimbledon, eta hirugarren txandan iritsiko jarraitzen du. Zoritxarrez, Ameriketako txapelketan galdu nahi, gainera, osasun arrazoiengatik, ez zuen parte hartu txapelketa honetan, urte amaiera arte izan zuen.

2008ko hasieran, Gael galdu Australian Open txapelketan, azken lesioak oraindik ez dute baimendu gisa atleta jolasteko. Bere berreskuratzeko izan da, askoz atzeratu da, baina udaberrian Monfils erdian egingo denboraldiko lehen aldiz bi partiduak irabazi eta hirugarren txandan iritsiko. Maiatzean, irabazi Challenger Txapelketa. 2008an, Gael Monfils Grand Slam torneo emaitzak altuena iritsi da. Txapelketa tenislari batzuk egin ondoren lortzen zauritu sorbalda, zer Uimbildon galdu nahi delako. Gauza jakina da, bere tokia rehabilitates sailkapenean eta hamalaugarren postua hartu urtearen amaieran.

2009 tenis txapelketa Dohako finalerdietan igarotzea hasten da. Australia Gael txapelketan laugarren txandan sartzen da eta txapelketan parte honetan harentzat amaitzen da. neguan erdian Monfils Rotterdamen finalerdietan eta Acapulco txapelketaren azken doa. Berriz ere, I zauritu zen, behartu zuen galdu nahi Wimbledon. Udazkenean lau urteetan lehenengo aldiz, ATP Tour buruzko titulua irabazi zuen. Ondorioz, tenislari rankingean Notch bat gora doa, eta 13an irtengo da. 2009an egindako elkarrizketa batean, askotan gustatu bere Gael Monfils sailkapenean leku aipatzearren. atleta biografia askok Txapelketa buruzko xehetasun interesgarri orokorrean eta kirol bereziki dira.

Berriz Wimbledon

Hurrengo urtea tenis jokalaria Brisbane batera hasten da. Azkenik, denbora gehiago Wimbledon parte kudeatzen zuen, bertan hirugarren txandan Gael dator. sasoi onean egotea, Monfils Joko jakintsua jokatu Parisen, aurten aktibatuta it out finalera iristeko. 2010an atleta kudeatzen sailkapenak urrats bat gehiago igo da, eta orain 12. postuan dago dagoeneko.

2011ko lehen seihilekoan, tenislari finalean pasatzen Melbourne eta galtzen. Udan Finalerdiak parte hartzen Halle, Hanburgo, hainbat txapelketetan, ondoren Washington-en finalean. Nice, non Gael Monfils galdutako txapelketa ondoren, jada ez jokoen belauneko arazoak delako lehiakide garrantzitsuena. 2016ko lehen seihilekoan, zehatza izango, urtarrilaren 27an, Australian Open laurdenetan contender sendoa bildu Monfis Gael. Raonich Milosh, Kanadako tenislari, munduko laugarren ohia erraketa, eta jokatzen frantziarrak doa.