Kirol eta FitnessHockey

Zenbat minutu hockey atseden bat? erantzunik anbiguoa

Munduko daude hiru hockey mota nagusi daude. Gehien (gure herrialdean) - izotz hockey. Baina badira ere hockey, hockey belar gainean. Beraz, galdera, zenbat hockey break minutu, erantzuna ez da beti erraza.

Golf

Hockey partidak bertan plataformen deitzen dira kutxak bereziki markatu ospatzen dira.

eremu hockey eremuan 91,4 m-tamaina bat 55 m-ek dauka. estaldura ohi belarra, baina batzuetan sintetikoa edo buztin da.

Bandy eremu 90-110 50-65 m m iristen, garbigailua batekin - 51-61 m 24-30 m Bietan partidak ospatuko izotz egoitzetako on ..

Multiplayer

mota edozein izanda ere, hockey joko kolektibo bat da. atezaina - Eremu hockey eta pilota taldeak hamaika jokalariekin, horietako bat osatzen dute. izotz hockey sei eremuan jokalari, aldian-aldian aldatu dute partida zehar, atezaina izan ezik. unitate iraunkor bat da.

Zenbat denbora hockey break da?

eremu hockey partida bi 35 minutu epeak osatzen dute. bakoitza eta bat recess 20 min. Bandy ere bi aldietan, baina 45 minutu, eta, aldi berean tarte bat - Hogei minutu.. Zenbat izotz hockey, ezagunena jokoan break minutu? Beraz, hiru estandarra hogei minutuko aldian behar dugu. Horrela, joko-denbora net hirurogei minutu irauten du. Bi hausten. Hamabost minutu bakoitzeko iraungo dute eta Nazioarteko Hockey Federazioak ospatutako lehiaketak guztientzat estandarrak dira. Zenbat break izotz hockey batean? 15 minutu.

arauaren salbuespenak

Hala ere, urtarrilaren 11, 2013 Continental Hockey League (KHL) txapelketan geroztik apurtzen arteko epeak hamazazpi minutu handitu. Beraz, zenbat hockey orain break minutu? Europako atleta da bi minutu gehiago bere adiskideak atzerritik NHL bezalako atseden.

denbora eta jauziak Extra

Gero, partidaren gola lortu bitartean ez du ireki dira, edo berdinketa bat, eta gero normalean agindutako gehiago ordua, llamado estrak da. Bada aparteko orduak eta ez du emaitzarik ekarri, ukabilkadak penaltietan plano (balak). Haien kopurua, baita iraupena (eta gehienak beharra) estrak, aldez aurretik eztabaidatu erregulazio horrek hockey Txapelketa unean.

bere esangura aurrera aparteko orduak eta etenaldi denbora zehazteko printzipioaren araberakoa. Horrela, zenbait liga (NHL eta KHL) gorbata puntuazio bat ere hamabost minutuko etenaldi bat, bost ordu estrak (denbora garbia) minutu lehen helburua arte esleitutako eta gero. taldeak bai, ez du arrakastarik bada, gastatzen izotza botatzen. Hamar-hamabost minutu (break gehigarri bat) hartzen du. Ondoren, jarraitu free botatzen, edo bala, hiru talde bakoitzeko. Noiz zozketan pasatzean puck edo aurkari baten lehenengo miss lehen gola arte.

txapelketa garrantzitsuak azken faseetan (World Cup, adibidez) da dagoeneko zabaldu hamar denbora hutsa minutu laugarren estrak bat. Ondoren bullitny isla dela (berriro gorbata puntuazio batean). azken partidan, denbora erregularra (hirurogei minutu), kontua ireki zen edo ez marrazten da aparteko orduak golak lehen arte irauten duen bitartean. Eta denbora luzez egon da luzatu daiteke. Finale - Gaia larria da, eta bertan irabazlea no ondo, edo ez du egiten. Zenbat minutu apurtu in hockey aparteko orduak eta Buletdun artean? 15 minutu bera guztiak.