Berriak eta GizarteaOspetsu

John Higgins: biografia, bizitzako gertaerak, argazkiak

snooker ordezkariek nabarmenena eta ezagun batek John Higgins da. Jokalarien Biografia Wishaw, non jaio zen, maiatzaren 18, 1975 herri txiki batean hasi ziren. Scot nazioarteko lizentzia bat irabazi eta jokalari profesionala bihurtu zen 1992an.

beste, berdin ospetsuren Briton Ronnie O'Sullivan batera, munduan elite snooker-barietate sartu zen - snooker. Lehen garaipena 1994an gertatu denean finalean zuen jipoitu Deyv Harold. Orduz geroztik, hasi zuen bere ibilbidea oso azkar eboluzionatzen.

Lan Scotland "laguntzailea"

Bere ibilbideko lehen bi denboraldietan, John igaro nahiko apala. bere burua iragarri zuen Txapelketa Grand Pri, zein sensationally irabazi lehenik. Jokalari ospetsu honetan ez gelditzeko eta hurrengo denboraldian bi titulu irabazi eta British Open International Open du. lorpen horiei esker, Scot 11an ospatuko mundu snooker sailkapenean.

denboraldian 1995-1996 John Higgins jarraitu joko bat bikaina erakusteko. Alemaniako Open, International Open: Bere garaikurra bildumako zenbait titulu gehiago replenished zen. Mundu Txapelketa laugarren finalista izan zen eta konfiantzaz puntuazioa bigarren lerroan dago.

Denboraldia 1997/98 arrakasta gehien Scot ibilbidean izan zen. Higgins finalista 8 ranking torneo zen. Orain ez zen bakarrik munduko txapelketa, non ez zuen arrakasta handia ezaguna. zertzeladen konbinaketa arrakasta ezin jokalaria ametsa cherished eramaten. Horretarako, Stiven Hendri lehiaketan lehen txandan galdu zuen, eta John, garaikurra eskuratu. Ondorioz, lana lortzen zuen, eta lehen postua hartu rankingean.

High igoera eta azkar jaitsiera

1998/99 denboraldian Dzhon Higgins ezin titulua defendatzeko. Hala ere, jokalari lehen lerroan zegoen, ondorioz, hainbat lehiaketatan handietan irabazia: Mastersa, China International, UK Billarra Txapelketa.

Hurrengo denboraldian ez da behar bezala maisua karrera den bezala. torneo bat, partida bakoitzeko, puntu gehien lortu zuen. Lehen gehienez 147 puntu Nazio Cup, eta gero Irish Masters lehiaketan grabatu atsedenaldian. Higgins irabazi garaikurra gutxi sari bat lehiaketetan Welsh Open eta Sari Nagusian.

2000/01 urtean John hasi zen gainbehera. Hasieran guztia ondo joan zen, eta British Championships ospetsuren finalean garaitu zuen Mark Williams. Hala ere, Grand Prix-en, baita ezkontza, parte hartzen utzi zion. Nazio Cup partidua galdu egin Ronnie O'Sullivan zuen eta hirugarren postua mundu mailako eroriz.

Hurrengo bi denboraldietan joko-maila txikia izan arren, John Higgins kudeatzen ditu goian snooker jokalari onenen bost jarraituko du.

trebetasun maila handia A - sailkapenaren lehenengo lekura

2005/06 Scot berreskuratu joko bikaina inprimakia. Txapelketa Grand Prix egun, bere betiereko aurkaria Ronnie O'Sullivan garaipena luizi bat irabazi zuen. Aldi berean, John hainbat erregistro ezarri du: 4 ehun-serieak eta 494 eskailerak gola.

British txapelketan gutxiago Higgins arrakastatsua izan zen. 1/8 finala galdu zuen bere aurkari Ken Doherty, baina "Wembley" Txapelketa irabazi zuen. Malta Cup lehiaketan On jokalari bat finalera iritsi da, baina garaitua izan zen.

Welsh Open Txapelketan zehar bizi maisu 1/8 finala galtzen du. Match China Open Scot azken porrota Mark Williams arabera amaitzen da. Munduko Kopa faboritoen 2006an izan zen. Hala ere, aditu askok sorpresa orokorrari, bide eman zion lehiaketan lehen txandan to Mark Selby izateko. Hala ere, John Higgins snooker jokalari kudeatzen ditu top lekuen ranking berreskuratu.

Ezegonkorra joko, etsipena zale

Eskoziako zale "laguntzailea" espero emanaldi arrakastatsua bezala denboraldiko lehen bezala izan zion. Hala ere, John ez zuen atsegin horiek, eta bakarrik gelditu. parte hartu zuen lehiaketa Ipar Irlanda Trofeoa, non galdu 1/8 Txinako jokalari finala zuen. Hortik aurrera, kale egin zuen titulua defendatzeko lehiaketan "Grand Prix" in.

British Txapelketan Higgins goiko class egiten eta Finalerdiak etapa iritsi da. Baina galduta behin irabazlea Peter Ebdon zuen. Ondoren, esperientziadun maisuak hasi zen gainbehera. huts lehiaketak Welsh Open eta Malta Cup lehen txandan zuen. China Open Txapelketa hartan, Scot hit 1/4 finala, bere aurkari eta itxi elkartua Grammy Dott galdu.

Sheffield lehiaketa entzutetsua hartan, Dzhon Higgins ez zen gogoko. Hala ere, zaletu beharreko birgaitu eta garaikurra beste irabaztea lortu zuen.

World ospea - lehen arrakasta handiak

1998an, Scot parte hartu Munduko Kopan. Bere ibilbidean lehen aldiz iritsi da finalera eta garaipena snatched Mark Selby molodogoi ikuspuntutik da. Ingelesak adinekoentzat eta erakutsi high class jokoa. Hala ere, bere aurkari erakutsi benetako maila eta borondatea irabazteko. Ondorioz, "mago" ospatzen arrakasta.

titulua lehen irabazlea izan zen 1998an denean urtetan bakarrik 23 aurretik izan zen adierazle honetan bi jokalari bikaina, Williams eta O'Salivanna. 9 urte geroago, txapelketako bigarren garaikurra irabazi zuen.

2007an, ohorezko Dzhon Higgins elkarrizketa batean "Britainiar Inperioaren Ordenako kidea" izenburua egileak ingresatu ekitaldia egin da gehien bere bizitzan garrantzitsuenetako bat bihurtu, umea jaio ondoren.
Hurrengo denboraldian, nahiz eta arrakasta gehiago esperientziadun jokalari bat izan da. Lehiaketan "Grand Prix" irabazlea izan zen, eta bere hirugarren titulua lortu. Ranking snooker jokalariek ere, 4. amaitu zuen, eta urtebete geroago bere liderra zen.

eroskeria arduratzen da

2010eko apirilaren, Eskoziako jokalaria, bere manager dauden enpresa-bileran batera. One eragin enpresaburua eskaini Higgins eta Mooney eutsi a kontratu-aldian snooker buruzko ekitaldi sorta bat.

Garai hartan, 3 aldiz munduko titulua irabazi du tentagarria eskaintza onartzeko eta kontratu-jokoen egiteko erabaki du. Ondorioz, John gutxi markoak bat eman behar izan zuen. bribes zenbateko osoa dolar 400 000 eurokoa.

barne ikerketa bat egin ondoren Higgins izan snooker lehiaketetan parte hartzea eten. Hala bizi Scot erabaki alegazioak disprove, duten profesionalak karrera osoan, ez da sekula nahita galdutako esaten.

the auzitegi burujabe erabakia arabera, jokalari diru-isuna eta erdi-urtero kanporatu, eta bere manager etengabeko snooker batetik etetea sinaturik.

Return joko

etetea itzultzean, John gutxi torneo bat irabazi zuen. UK Txapelketa eta Munduko Txapelketa: Horietako bi ospetsuenetan daude. Scot snooker maila handia erakusteko jarraitu zuen. John Higgins, horren biografia bere talentua froga zuzena da, "Contrived" are garaitzeko ETPC-5. ETPC-6 ez joan hain ongi harentzat. finalera iritsi zen, baina behin txapelduna Michael Holt galdu.

British Txapelketan John maila handia eta betetzen finalean Markom Uilyamsom batera gastatu. 7 eta 5:: bilera jokalaria, emaitza 2 ekin dieten jakina 9. Baina partida gogorrena ere, Higgins irabazteko gai izan zen. Titulu hori, bere ibilbideko hirugarren izan zen.

otsailaren Txapelketa Welsh Open egun, finala heldu zen eta garaikurra beste jaso, Stephen Maguire larri 9 punturekin guztira batekin: 6. Hurrengo hilabetean, Scot ere nagusitu lehiaketan Hainan Classic duzu.

snooker kanpo Life

Nahiz eta lau aldiz munduko txapeldun John Higgins pribatutasun eskubidea dauka. 2000an, bere neska-Denise ezkontza ofizial bat egin zuen. Urteetan zehar, hiru seme-alaba izan zituzten: neska bat, Claudia, mutil eta Oliver Pearce. Horrez gain, futbol zure talde gogokoena "Celtic" partiduak joateko beti zuen saiatzen ari da.

2006an, Malta Kopa finalean porrotaren ondoren, John jaitsi da hegazkina delako muturreko intoxikazio. Hala ere, hurrengo Txapelketa eta munduan ospea Crisol at prestatzen, jokalari emateko edateko gai izan zen.

2011an, Higgins tragedia handi bat gertatu da. Bere aita minbizia hil. Da ia beti torneo global guztiak semea lagunduta.

sailkapenaren lehenengo lerroa, British Txapelketa irabazi

Urteko British Txapelketa final hartan Scot Markom Uilyamsom ezagutu. John Higgins (behean argazki ikusi) ezarri zen irabazteko.

azken partidan Welshman joko-maila baxua erakutsi. finalerdietan, pertsonaia eta borondate irabazteko erakutsi zuen. Hala ere, ez zen final oso harentzat Penagarria. Puntuazio Guztira 9 zen: 5, noiz Scot jokoaren ikastaroa hautsi eta 22 garaikurra irabazi zuen bere ibilbide osoan, jokalari profesional gisa. the snooker handiko jokalariak kohorte, bi baino gehiago irabazi UK Txapelketan sartu zen.

John Higgins bere zale talentu joko gozamenerako jarraitzen du. the beherakada arina izan arren, trebetasun-maila handia erakusten jarraitzen du. Momentu honetan 6 mundu ranking on dago. Eskoziako "laguntzailea" Wishaw of betiko sartutako joko popular historia.