Kirol eta FitnessExtreme Sports

Riccardo Daniel: biografia, hechos interesgarri

Daniel Ricardo moderno "1 Formula" pilotuek talentu dagokio. oso xarmangarri eta pertsona positiboa da. Bere irribarre jabedun bere marka bihurtu da. Pistan unyielding aurkari, nor da beti lehena izan nahi du bidean lanean da. Nahiz lasterketetan zailetan, autoa ez da oso lehiakorra, Ricardo ez du amore eman eta saiatzen gehien lortu bere autoa.

goiz karrera

Eta bere karrera Australian etorkizunean lehiakide bat bezala hasi zen. Bere haurtzaroan lasterketa interesa hasi zen. Baina ez zen bere pasioa bakarrik. Daniel oso gustuko izan Australiako futbol. Nahiz eta ezin zuen hasiko profesionalki haiei aurre egiteko. Baina oraindik ere auto lasterketa lehentasuna eman dut.

Edozein racer bezala, Riccardo karting hasi zen. behin eta berriz Australiako txapeldun bilakatu zen.

"Formula" trantsizioa

Txapelketan, "Formula BMW", Riccardo debuta. Daniel den serieko lasterketetan parte hartzeko irabazi Grand du. denboraldia igaro zituen 19 lasterketetan, horietako bi irabazi zituen, eta podiumean 12 aldiz lortu. Hau gaituta Ricardo sailkapen orokorrean hirugarren bihurtu da, eta horrek eskubidea esateko, "Formula BMW" finalean eman zion. Ez dago bosgarren lekua hartzeko gai izan zen. Daniel arrakastak dominak irabazi zituzten.

Urte bat geroago, gidariaren eta "Formula Renault", hau Italiako eta Europako sail batean parte hartzen ari aldatzeko. Hitzaldiak modutan eratu ziren. Italiako Daniel igaro 14 lasterketetan bada eta podiumean izan zen behin, Europa parte hartu soilik 4 lasterketak, huts puntu lortuz zuen. 2008an agertzen askoz ere arrakasta Riccardo izan. Daniel txapelketa ospatu West European "Formula Renault" eta bigarren lekua hartu zuen Europako Txapelketan. Urte berean, atleta hiru lasterketa izan da "Formula 3" da. Race gidari hurrengo denboraldian taldearen Carlin Motorsport igarotako. Daniel urtebete igaro britainiarrak "Formula 3" da, eta oso ongi. Lasterketa bakoitzean pilotuak kudeatzen podiumean lortu. amaitu zuen lehenengo zazpi aldiz, eta 13 goiko hiru etorri ziren.

debut denboraldia "1 Formula" in

Bere arrakasta gidariari ikusten zen Red Bull Racing, to Jerez bidaiatzeko zion parte hartu pilotu gaztea probak onartzen du.

to the "Formula Renault" lasterketa jarraitzen zuen, baina aukera proba gidari bihurtu Red Bull, baita Scuderia Toro Rosso for lortzen. 2011an, Riccardo oraindik Renault serie gisa jarduten. Era berean, ostiralean taldeak Toro Rosso for lasterketetan parte hartzera gonbidatu zuen. Daniel bere debuta egin du "1 Formula" in. Denboraldiko erdian, HRT taldea kontratu bat sinatu zuen eta bere lehen lasterketa British Grand Prix ospatu zen. Hurrengo gaindituen The Riccardo denboraldi Toro Rosso, eta horrek lehen pilotu bihurtzen da. Baina gidaria ez zen lehiakorra auto bat.

Red Bull jolasean

2013an, beste Australian gidari Mark Uebber utzi Red Bull, bere tokia dago Ricardo hartu. Daniel oso ondo hasteko denboraldian. Dagoeneko debuta talde berri lasterketa Helmugan bigarren iristeko lortu zuen. Baina poza kanporatu marred zen ondorioz araudia urratuz. Baina lasterketa honetan erakutsi duten atleta bat denboraldi honetako dagoeneko, emaitzak larriak espero dezakegu. Denboraldian zehar, Riccardo hiru garaipen irabazteko gai izan zen. menderatzailearen taldeak Mercedes arerio nagusia izan zen. Partner Daniel jokalari batek anitz munduko txapelduna izan zen Sebastian Vettel. Baina Riccardo hartu hirugarren postua sailkapen orokorrean ere izan zen. denboraldia amaieran Vettel taldea utzi, eta bazkide berria, Daniel gazteena gidari Daniil Kvyat zen.

hurrengo "Mercedes" ren denboraldi guztiak jarraitu menderatzeko, baina Red Bull ez dute haiekin lehiatu ahal izan. rival racers nagusia Mercedes Sebastian Vettel, nor hasi zen eta "Ferrari" jolastu zen. Red Bull denboraldia ez da oso ona.

Bitartean hurrengo denboraldirako aurreikuspenak ez direla Riccardo sustatuz. Daniel dio Mercedes hurbilketa-maila ia ezinezkoa izango litzateke. Baina hori 2017an, noiz arauak aldatzeko, bere taldeak arrakasta aukera larria izan dezake azpimarratu du.

pilotuak bizitzako gertaerak interesgarriak

gehien lasterketan parte erabakigarri bat Daniel Riccardo dago. "Formula 1" gustuko ez duten beldur arriskuak hartzeko pilotuak. Baina lasterketa atleta kanpo nahiko lasaia bizimodua dauka. About zion ez tabloids idatzita, ez zuen eskandaluak ikusi, eta komunikabideetan aipamen bat askotan bere jarduera profesionala lotuta. Daniel Ricardo dio bizitzako ikasgai nagusia dela, 14 urte zituen orduan, azken itzulian arte atzeratu lasterketan aurreratze. Ondorioz, ezin izan zuen lortu inguru aurkari bat eta bigarren amaitu. Orain daki inoiz ez zela behar azkena tira.

Ez bere bizitzan garrantzitsuak hasi lasterketa, "Formula". Daniel Ricardo dio garrantzitsuena zoriontasuna da. Gidari kontratua 2016ko amaieran amaituko da. Edonola ere, Daniel kirola jarraituko du, nahiz eta ez bada "1 Formula" nahi du. Riccardo ez du baztertzen beste serie lasterketa karrera jarraitzeko aukera.

Agian Daniel Riccardo hurrengo denboraldian buruz itxaropenak baieztatu dute. Baina, nolanahi da lasterketa bakoitzean egingo txanda bakoitzean aurre egiten ere, gehienezko gogotik bere autoa saiatuko da. askotan "Formula 1" dira sorpresa. Inoiz dezakezu kontatu izango da ziur irabazteko. Agian hurrengo denboraldirako zale ere izango da ez bakarrik izan nahi du Australiako gidari Daniel Riccardo of podiumean ikusteko gai.