Kirol eta FitnessKanpoko Kirolak

Rozhkov Sergey: argazki, biografia

Rozhkov Sergey - ezaguna Errusiako biathlete, munduko eta Europako txapelduna, Munduko Kopa irabazi anitz. Selekzio izar ordezkariek bat. 2000ko hasieran - bere arrakasta gailurra 90. amaieran etorri zen.

Goiz bere ibilbideko

Rozhkov Sergey Murmansk, apirilak 1, 1972 urtean jaio zen. eskola ondoren Arctic Murmansk State University sartu zen.

With 12 urte izan zen ski kirol interesa eta zaharrenen azkenik biathlon iritsi zen. 24 egun, nazionalak errusiar taldearen kidea izan zen. 1995ean, lehen aldiz Munduko Kopa bidaliko. Rozhkov debuta etapa bihurtzen Ostersund Suedian banakako lasterketan. Rozhkov Sergey konfiantzaz debutant lasterketa dauka, eta bukatzen da 15. postuan.

Dagoeneko Hurrengo hasieran lehenengo atleta goi munduan Cup of hamar hit ekarri. sprint batean Rozhkov 7. postua hartzen du. beste hiru etapa bisitatu ondoren, biathlete 8 lasterketen guztira bat darama, eta coaching langileek osaera Munduko Kopa sartuta.

lehen domina

1996an, lehiaketa ospatu Ruhpolding, Alemanian. tan World Cup atleta hau sensationally arrakastatsua ondorioz erakutsi da. team Lasterketan Rozhkov Sergey Leonidovich elkarrekin parte hartuko du gehiago bizi Viktorom Maygurovym, Vladimirom Drachevym eta Pavlom Muslimovym batera. Gaurkoan biathlon mota honetako lehiaketak handiak kendu. lasterketa ezaugarri da distantzia hori behin bidaliko da atleta guztiak. liderra eta urrunean azken taldearen arteko akabera behar ez 50 metro edo 15 segundo baino gehiago izan. Bestela, taldeak penalti minutu jasotzen.

Lasterketan Errusiako taldeak egin arrakastaz, misses 2 bakarrik uzteko. Hala ere, Belarusians filmatu erabat error gabe. Beraz, Rozhkov Sergey bakarra irabazi zilarrezko domina bat. Final backlog little 32 segundo baino gehiago izan dira.

Kopa World Cup Rozhkov ondoren lehenengo fasean lehen garaipena irabazi du. bere koroa banakako lasterketan, lehen akabera etorri zen.

Hala ere, denboraldi amaiera frogatu lubrikatutako behar. Lehenengo garaipena ondoren Rozhkov Sergey lehen 50. iritsi esprintean, eta Austriako Hohfiltsine hurrengo fasera zen 45. banakako lasterketa eta 36. sprint batean.

Ondorioz, Rozhkov denboraldian 13 lasterketetan World Cup sailkapena izan zuen bezala, puntuatu 122 puntu, leku 13an amaitu.

kopa garaipena

Hurrengo denboraldian Rozhkov gastatu gutxiago arrakastaz, hiru aldiz lortzean podiumean, hirugarren postua hartzeko koherentziaz. Emaitza hau erreleboan Holmenkollen, taldeak Ruhpolding lasterketa eta Italiako Antholz banakako lasterketa lasterketa batean lortu zen. denboraldiko emaitzen arabera gertatu 19 Sergey Rozhkov. Biathlon askoz gehiago arrakastatsua egin du datorren denboraldian. Finlandiako Kontiolahti en errelea irabazi nuen, eta denboraldia amaitu 10ean leku berean.

Golden denboraldia

arrakasta gehien Rozhkov for 2004/2005 denboraldian izan zen. Ia lasterketetan bertan parte hartu zuen, erdia aurkitu berak podiumean. batekin hasi nintzen brontzezko domina Norvegiako Beitostolen tan erreleboan ere.

Rozhkov 30 lasterketetan hasieran kaleratu zen, egia esan, behin bakarrik irabazi ahal izan. Victoria Italiako Cesana San Sicario ere esprintean biathlete bat lortu. Zazpi aldiz irabazi zilarrezko domina eta 6 brontzezko domina berriro. denboraldiko emaitzen arabera Rozhkov duenean 656 puntu, oro har, Munduko Kopako bosgarren bihurtuz.

Denboraldi horretan, bigarren bakarrik Sergey Chepikova herrikide den, hirugarren frantziarrak Rafael Puare, bigarrena izan zen - Alemaniako Sven Fischer eta handia Norvegiako Ole Einar Bjoerndalen irabazi. Rozhkov World Cup honetan performance bere ibilbidean arrakasta handiena izan zen.

Olinpiar Jokoetan Estreinaldia

atleta bakoitzeko bezala, Rozhkov lehiaketa garrantzitsuena Olinpiar kirol bihurtu. For lehen aldiz kirol biathletes jaialdi hau lortzeko huts 2002 atalean. Kirol Foroa AEBetako Salt Lake City ospatu.

Errusiako taldeak kide osoa Sergei Rozhkov zen. Bere biografia osagarri beste nabarmenak orri arabera. oinarrizko egituraren atleta bat izatea, Rozhkov banakako lasterketan emanaldi batekin hasi zen. argi ertz guztiak lan egin zuen, ez galdu bakar bat ematen du. Hala ere, askoz ere contenders emandako. Beharrezkoa da, Olinpiar Jokoetan diziplina honetan txapelduna dela, Norvegiako Ole Einar Bjoerndalen, bi aldiz huts helburua hit esateko. Rozhkov, ez da inolako penalti minutu jaso ondoren, 12an leku bakarra hartu zuen. ondorioz Lag 2 minutu eta 40 segundora.

diziplina Beste sprint bihurtu da. Hemen Rozhkov dena aktibatuta okerrago, tiro line zorigaiztoko error bat egin, helmugan 51 metro besterik etorri zen. gehiago jazartzeko lasterketa domina da, zalantzarik ez espero.

jazartzeko Rozhkov in Chase joan azkar, baina akats bat egin du lehen txanda berean. Hala ere, argi eta garbi bete egin Gainerako hiru, bere azken posizioa nabarmen hobetzeko, gora mugitzen 51 º-tik 27 garren postua gai izan zen.

Finala errelea hasiera izan zen. Rozhkov bigarren fasean martxan zegoen. Distantzia Lehena ezker Victor Maygurov. Konfiantzaz igaro bidearen segmentu bat, lekukoa entregatu zuen maila Rozhkov liderra da, baina abantaila Sergei ezin izan mantentzeko. Lehenengoa 2 misses egin zuen joera, eta gero beste bat zutik posizioa. abantaila guztiak galdu dut eta lekukoa pasatu bere taldekide Sergey Chepikova bakarrik 5era. Eta Chepikov eta Pavel Rostovtsev jarraian, gainera, ez tiro egiten akats gabe, galduak bat bikoitza 6 aldiz. Emaitza - 4. postua errelea taldeak.

Turinen olinpiadak

Berriro ere olinpiadak atleta 4 urte Turinen ondoren huts jaialdian. lehiaketak horiek ez dira forma onena iritsi da Sergey Rozhkov. Argazkiak atleta esan duenez, denboraldia ez da erraza. erreleboan bigarren postua - Munduko Kopan biathlon podium bat bakarrik izan zen. Beraz, Olinpiar Jokoetan parte hartu zuen lasterketa bakar batean - masa hasiera.

Final Rozhkov eko Olinpiar Jokoetan ospatu zen otsailaren 25, 2006 hasi. Lehenengo bi atzerriko Sergei error gabe igaro zen, ez miss bakar bat ematen du. Hala ere, zutik posizio batetik tiro, askotan gertatzen den bezala, atleta laburbildu zuen. For behin galdutako hirugarren eta laugarren tiro line, Rozhkov baztertuen bere burua leku gorenetan contenders zerrendatik. bakarra 20th denbora 1 minutu 49 segundo pasatu irabazlearen Alemaniako Michael Greis ordutegian posizioa - Ondorioz.

Rozhkov karrera 2008an amaitu zen. World Cup azken denboraldian, lasterketetan hiru bakarrik eman zituen.