Kirol eta FitnessTenis

Svetlana Kuznetsova: tenis, familia, bizitza pertsonala eta zaletasunak

Kuznetsova Svetlana Aleksandrovna - tenislari bikaina, hainbat lehiaketatan Grand Slam irabazlea. Saritua Errusia kiroldegian maisu.

Svetlana Kuznetsova: biografia

Jaio etorkizuneko txapelduna 1985eko ekainaren 27an, San Petersburgo kirolariak familia batean. Txikitatik, Svetlana irakatsi maitasuna bizimodu osasuntsua egiteko. familia bat Goizero karga joint batekin hasi zen, aire freskoa ibiltzen da.

Noiz serio ekiteko Svetlana Kuznetsova kirol hasita nago? Tennis ditu berarentzat bizitzaren zati bat hamazazpi urterekin bihurtu. kantxan izatea, neska benetako gozamena sentitu. Horrelako sentimenduak, nahi heldutasunera mantentzea lortu zuen.

Lehenengo garaipen garrantzitsu Svetlana iritsi zen 2001ean, noiz atleta jaso ditu status profesionala 16 urte ditu. Lehenengo denboraldian ohorezko ITF Txapelketa irabazi zuen. 2004an, atleta amaierako US Open etapa iritsi eta lehiaketa irabazi zuen. Baina ustekabeko arrakasta hasiera besterik ez zen. orain tenis ulertu delako lorpen berriak are gehiago prestakuntza eta konpromisoa handitu ere lan gogorra eskatzen du.

Garaipena eta sariak Svetlana

Kuznetsova Svetlana Aleksandrovna beste Errusiako tenis azken partidan jokalariek aktibatuta serie bat Grand Slam torneo. besteak beste, lehiaketak atleta etapa altua To 6 aldiz bikoizten lehiaketa, eta 4 aldiz singleak ere iristen.

Adierazi bezala, Svetlana Open Estatu Batuetako Txapelketaren irabazlea da. 2004an, lehiaketaren final zelaian Kuznetsova beste Errusiako atleta baino gehiago irabazi Elenoy Dementevoy. Hurrengo final, bertan tenislari herrikide reunited, ospatu Txapelketa "Roland Garros" 2009an, eta horrek kirolari du Dinara Safina irabazi ditu.

Zer beste lorpen finkatu Svetlana Kuznetsova gisa? Utzi bere tenis 30 askoz aldiz munduko txapelketetan handiena izenburua jarduteko berdinak. Egun honetan, atleta atleta errusiarra sailkapenean final-kopuruaren arabera lehen posizioan, Maratom Safinym eta Maria Sharapova batera partekatzen.

Svetlana Kuznetsova (tenislari): the bizitza pertsonala eta zaletasunak

Kanpoaldean tenis Errusiako atleta saiatuko bizitza normal bat eramateko. Svetlana futbol zalea inveterate bat da. plazer handiena gogokoena taldea partiduak bisita bat ekartzen du - Petersburgo "Cenit". Mantendu zure club Kuznetsova I V Mundu tenis txapelketa on emanaldiak arteko jarraipena.

Beste ahulezia Svetlana - snowboarda. Horrez gain, bere denbora librea prestakuntza tenislari ere maite musika modernoa dantzan, atzerriko hizkuntzak ikastera.

mate bilaketa arte ez dituen zeregin garrantzitsuena Svetlana Kuznetsova bat aurrez aurre dela. une Tennis jarduten lehentasuna kirolarien, behin eta berriz esan Errusiako txapelduna gisa bere burua.

familia

aita gazte bat bezala, Svetlana txirrindularitza arduratzen zen, eta orain kirolari gazteek emandako diziplina hasiera larriak prestakuntzan parte hartzen du.

tenis ama behin eta berriz irabazi urrezko domina txirrindularitza bera guztietan, bereziki 6 aldiz irabazi munduko txapelketetan. SESB Kirol Master saritua titulua dauka zuen. Gaur kirol eskola batean San Petersburgo ere entrenatzaile gisa balio du.

Brother Svetlana Kuznetsova Olinpiar Atlanta, non garai batean zen txirrindularitza pistan taldearen errusiarra lasterketetan sari ekoizten Jokoen alderantziz-txapelduna da.

emakume kirolariak azken lorpenak

Zer arrakastak gaur Svetlana Kuznetsova harro? Tennis da oraindik bere bizitza osoan egindako lanagatik izaten jarraitzen du.

2015 urtean, Italiako aurkako partidan Francheski Skyavone Grand Slam France atleta serie batean partidua luzeena jokatu bere ibilbideko, erregistro bat ezartzeko. Bileraren ondoren, errusiera galdu du arerio, eta denbora guztira tenis jokalari igaro kantxan, 3 ordu eta 50 minutu izan zen.

denboraldi berean 2015/2016 Svetlana Kuznetsova chalked beste txapelketan izenburua "Kremlin Cup" Txapelketa berean. final txapelduna du Jokoan beste errusiar garaitu Anastasia Pavlyuchenkova. Bilera bi multzotan amaitu, marrazkia izan zen igarotako 1 bakarrik ordu, 18 minutu.

Svetlana berriki karrera azken lorpena da "Premier" ekitaldiak, que tuvo lugar Sydney aurtengo sail irabazteko. tituluaren bidean Kuznetsova balorazioak Simona Halep, Sabine Lisicki eta antzekoak kirolarien-sarera inguratzen ditu Sara Errani. Txapelketa final Bileran Svetlana garaitu tenislari Puerto Rico Monica Puig from. Horrela, Errusiako atleta bere karrera 16an titulua irabazi.