Kirol eta FitnessPista eta eremu

Alina Talaya: biografia eta kirol lorpenak

Alina Talaya - ezagutzen atleta Bielorrusia, parte-hartzaile eta dominaren Munduko Txapelketaren from.

Haurtzaro eta nerabezaroan

Alina 1989 martxoan jaio zen Bielorrusiako Sobietar Errepublika Sozialistaren ere. Umea oso aktiboa hazi zen, beraz, gurasoek erabaki dute euren alaba bidaltzeko kirol atala. to atletismo ihardun behar dela erabaki zuten. Etorkizuneko kirolari ez eutsi eta plazer kirol atala bisitatu.

Denbora batzuk ondoren, autobusak nabaritu nabarmentzen bere kideekin zuen. Orduz geroztik, beste batzuk baino arreta pixka bat gehiago ordaindu hasi zen.

Alina Talaya arrakastaz haur eta gazteen lehiaketetan gauzatu etxeko arena. Denbora igaro zen, eta pixkanaka hasi zen profesionalki praktikatzeko exekutatu.

Gazte karrera

Hemeretzi egun, bere lehen ekitaldi zituen, bere Bielorrusia bertako kanpo jarraitu zuen. Munduko Gazte Txapelketan izan zen. kirolarien arrakasta, gutxi uste, baina finalean izateko kudeatzen zuen. Zoritxarrez, finalean, bakarrik laugarren postua hartu zuen. Emaitza hori gorabehera, neska persevere jarraitu.

Urte bat geroago, Europako Txapelketan, zuen joan. Alina Txapelketa By berriro gisa hurbildu "zaldi iluna". Hala eta guztiz ere, Alina at etxera itzuli brontzezko domina batekin.

2011an, Alina Talaya zen gazteen Europako txapelketan azken inplikatu, eta oraingoan urrezko domina irabazi du. Horrela, hogeita bi urteetan Alina bere lehen saria handiak irabazi.

Aipagarria da 2011an parte hartu du World Militar Games zuen eta 100 metroko hurdles irabazi.

helduen karrera

2012an Talaya Turkia, non World Indoor Championships bidaliko. hirurogei metro oztopoak dituzten hirugarren tokian Runner. Urte berean, atleta bigarren Europako Txapelketan bihurtzen da.

2013an ez zen oso arrakastatsua emakumezkoak atleta gaztea da. a irabazi zuen zilarrezko domina Universiade, izan zen Errusian ospatu zen.

2015eko udaberrian Alina Europako txapeldun bihurtu zen 60 metro hurdles distantzia, eta hilabete batzuk barru, brontzezko World Txinan Txapelketan domina bat irabazi zuen. Belarusian, halaber, Londresko Olinpiar Jokoak egiten 100 metroko oztopo, baina finalerdian fasean kanporatua izan zen. halaber errelea lasterketa bat non Bielorrusia talde nazionala lehen txandan galdu du parte hartu zuen.

Zoritxarrez, olinpiadak ekarri berriz: ezer irabazi Alina Talai. Argazkiak eta bideoak lehiaketa erakutsi grinak guztiak eta nola atleta nahian, baina zale berriz izateko, garaipena ez da irabazi. Baina bere kreditu, eta geroago, erreportariak elkarrizketak multzo batean zehar, zen ez aitzakiak bila, baina egia esanda, ez zela nahikoa lasterketa prestatu.

adierazle pertsonalak

Ikusten duzun bezala, nahiko nortasun interesgarri bat Alina Talai da. Biografia atleta erregistro pertsonal honako erakusten du:

• Espazio ireki On ehun metro ran zuen 11,48 segundotan.
  • Berrehun metro garaitu 23,59 segundo zuen.
  • Ehun metro steeplechase 12,66 segundo eskailerak devkshka.

gelan emaitzak dagokionez, honako hauek izango dira:

• Hirurogei metrotan 7,31 segundo.
  • metro Hirurogei 7.85 segundo hurdles. merezi hori emaitza onena Bielorrusiako historian da Aipagarria da.

2008ko hasieran, Alina Talaya Viktor Myasnikov, nor ezagun Sobietar atleta bat da entrenatzailea.

neska apur bat handiagoa izan zen Agian bada, sari gehiago irabazteko gai izan zen. Oso zaila da korrikalari handiko lehian, noiz hazkunde zentimetro 164 bakarra da. Talaya hori gorabehera, beti helburua irabazi eta saiatu azken borrokatu. ondorioz stubborn neska zenbait altuerak lortzeko gai izan da.