Kirol eta FitnessPista eta eremu

Elena Slesarenko: biografia eta karrera

Elena Slesarenko - jertse handia. Ondo da merezitako Errusiar Federazioko kirol maisu. Bi aldiz munduko txapelduna eta urrea irabazitakoa Olinpiar domina. Europako Kopa irabazi du, eta munduko, Errusiako Federazioko txapelduna anitz bat.

guraso

Aita - Vladimir Y., ingeniari bat. Ama - Tatiana, halaber, ingeniari bat. Gurasoek txapeldunak hogei urte Volgograd aritu landare "Akhtuba" at. Gero eta "Regional Center Mediku Prebentziorako" izeneko osasun publikoko erakunde batean lan gonbidatu zituzten.

Amona kirolariak, Valentina Ivanovna, eskola ondoren berehala aurrealdean, non erizain bat izan zen lortu. bere senarra (soldadu bat) garaipenaren ondoren bizi izan zen Stryi (Lviv eskualdean) herrian zuten. seme bat, Vladimir izeneko (Helen aita) izan zuten. Denbora batzuk ondoren, transferitu ziren Stalingrad lan egiteko (geroago izena aldatu Volgograd).

Bigarren txapelduna amona, Raisa Georgievna, ingeniari zibila lanbidez. Senarrarekin, Vladimir Fedorovich (ibai flota kapitaina) bizi Vologda eskualdean. nor zen Tatiana (Elena bere ama) izeneko alaba bat izan zuten. Pixka bat egin ondoren, transferitu besterik ez dute Volgograd lan egiteko.

etorkizuneko txapelduna Haurtzaroa

Slesarenko Elena Vladimirovna jaio zen 1982ko otsailaren hogeita zortzigarren Volgograd hirian. familian, ongietorri eta luze jotzen haur bat izan zen. Haurtzaroan, koa izan zuen ikaskideek euren mugikortasuna eta jarduera beste. dantza eta gimnasia ariketak maite zuen.

haurraren zaletasunak ikustea, bere ama entrenatzaileak bere alaba bidaltzeko koreografikoa estudio bat da. Irakasleen Elena Ivanova Irina Yurevna, neska mantendu handia makings izan zuela, lan gogorra bidez garatuko dira esaten. Little Lena irakasleari entzuten, eta enplegu oso jarrera arduratsua.

Elena Slesarenko gogoz dantza klase bat non ulertu ballet gaitasunak lan egin zuen. Horrez gain, musika eskola parte hartu zuen, eta ikasi pianoa jotzen. Baina landu zuen kirol egin. dabbled igeriketa eta atletismoa zuen.

aukeraketa

art eskolak Elena Slesarenko argazkiak eta horrek artikulu honetan ikusi ahal izango duzu graduatu ondoren, erabaki beraiek konturatzen atletismo. Hau da, neurri bere entrenatzaile, Apanasenko Mariny Gennadievny, txapeldun makings ikusi duten neska ere meritua. gai Elena kirol mota zehazteko lagundu izan zen, eta bere lehen entrenatzaile bihurtu zen.

lehenengo lehiaketa

Lena oso serio lehiaketa bat prestatzen eta gonbidatu zituen ikusleen (gurasoak, lagunak, eta abar. N.). onenak izatea amestu haur bat du. Beren taldean Lehenik eta behin, ondoren, hiri, eskualde eta herrialde batean. disko hau eta nahia irabazteko - Elena izaera kalitatea, it puntako kirol altuera berriak.

Elena Slesarenko lehen aldiz zazpigarren mailako beste hiri batean Lehiaketaren joan. Une horretatik aurrera, bere karrera athletic hasi zen. city lehiaketak Elena normalean 3-4 tokiak hartzen. Denbora batzuk ondoren, bere talentua entrenatzaile bikaina Gorkov Boris Mihaylovich ikusi eta galdetu Lena to kontzentratu salto handia.

etorkizuneko txapelduna bat bezala saltoka, eta bere kideekin hiriko eta eskualdeko, eta herrialde gisa artean lehiaketak irabazi hasi zen. Volgograd neguko txapelketa nazionala In Elena Slesarenko lehena izan zen. Eta hemeretzi urtetik atalean Errusiako taldeak nazionala atletismo sartu zuten.

kirol maisu

1999an, Elena joan Medikuntza Akademian ikasten, baina kirol jolasten egin ez gelditzeko. Abizenak da gero eta lehiaketak handiak entzun ziren, eta Elena Fisikoaren Akademiako transferitzeko erabaki. graduatu bertatik zuen 2006an, bere ikasketak jarraitu zuen eskola lizentziatua da.

2000an, gainditu estandarrak kirol maisu titulua da. 2002an txapelketa nazionala irabazi zuen eta Europako Txapelketa bosgarren postua lortu zuen. 2003ko Europako Gazteen Txapelketan at, bigarren lekua hartu ahal izan zuen.

2004an Europako Kopa irabazi du zen eta urrezko domina irabazi zuen bere lehenengo World Cup-en. Atenaseko Olinpiar Jokoetan ere urrezko domina lortzeko gai izan zen. 2005. urtean, Errusiako txapelketa irabazi zuen, baina izan zen Finlandiako lehiaketan zauritu.

Urte bat geroago Slesarenko berreskuratu eta Errusiako txapelketan berriro irabazteko gai izan zen. Urte berean (2006) urrezko domina irabazi zuen munduko txapelketa honetan. 2008an Olinpiar Jokoetan laugarren izan zen. Eta Zagorulko Evgeniya Petrovicha entrenatu 2010etik hasi nintzen. lesioak serie bat lortu nahi zuen eta izan zuen hainbat eragiketa egiteko.

2014an, karrera Elena Slesarenko amaitu zuen. Olinpiar txapelduna ekarri Aldundiaren Kirol Eskola bere Volgograd jaioterrian.

bizitza pertsonala

bi milaren txapelduna erdian Alexander Vladimirovich Kolesov ezagutu. bere senarra zibil bilakatu zen. nor zen Lisa izeneko alaba bat dute. Bere familia zoriontsu Elena Slesarenko da. Bizitza pertsonala nahiko gustura dago, eta etorkizun hurbilean aldaketa, ez zuen ezer nahi.

Alexander Kolesov - gizon, laguntza eta laguntza bizitza eta kirol eguneroko ibilbidean egotea. doctor gisa, beti egin ditu asko Olinpiar txapelduna garaipena lortzeko, zaintzen bere osasun fisiko eta psikikoa.