Kirol eta FitnessPista eta eremu

Errusiako boleibola Poletaev Victor: arrakastaren bidean

Errusiako Viktor Poletaev - maila handia boleibola. Atleta oraindik 21 urte, eta zuen du hainbat denboraldietan, Kazan "Zenith" jokalari gako bat da, eta Errusiako selekzioak parte hartzen.

eskola egun

Viktor Evgenevich Poletaev jaio 1995 Uztailak 27, Chelyabinsk ere. eskolan azterketa hasieran mutikoaren erakutsi atletismo interesa, ez benetan arreta beste kirol bat. Hala ere, kalifikazioa 5ean, bere lehenengo boleibola entrenatzaile Lyudmila Alekseevna Timofeeva behin eta berriro at, nabaritu du Viti gazte talentua, kirol class-eskola bat, non gogor entrenatu boleibola kantxan hasi zen joan zen.

nerabe bat, boleibola datuak ikusgarria bezala, Poletaev Victor hasi eskualdeko eta herrialdeko txapelketetan eszenikoen bere eskola zati gisa. Joko ikuspegia eta talentu SCOUTS batera atleta ahalmena ez dute ezker axolagabe profesionala boleibola taldeak, eta 2012 hasieran, Errusiako 17 urteko bere lehen kontratua sinatu du, boleibola club "Zenit" (Kazan) jokalari bilakatu.

junior hasiera

goiz egunetan Kazan klubaren zati gisa aurrera Poletaev Victor protagonismoa hartu. Aurrerapen eta anbizio atleta behartu zuten atentzioa beraiek eta coaching Selekzio izan zen, Errusiako eragindako euren "Zenith" lehen denboraldian zehar langile bat.

Ondorioz, 2013an, Victor gazteen Errusiako taldeak prestakuntza Europako txapelketan, joan dagoeneko kapitainaren rola partiduak izan. Txapelketa sareta Errusiarrak oso erraza izan - talde taldeak galdu multzo bakarrik 2 5 bilerak finalerdietan garaitu Belgikan ere, bere aukera utzi gabe, baina finalean izan zen eta Poloniako konkistatu, bata zelaian multzoa cling kudeatzen. Arabera egindako emaitza Txapelketa Poletaeva Victor aitortzen gisa baliotsuena jokalari lehiaketa.

Mundu bikoitza arrakasta

Eskerrak garaipena in the European txapelketan Errusiako taldeak hautatutako munduko txapelketa, non Victor ere izan zen gonbidatuta. Eta World Cup Errusiarrak berriro ez dugu bizi erresistentzia larria, 8 partidetan aurkaria multzo bi emanez ukaezina irabazlea bihurtu zen. Txapelketako en Poletaev onena berriro, diagonal bat bezala hautatua izan da talde sinboliko artean zegoen.

Inspiratuta arrakastaren arabera, Victor ez zuen gelditu, eta 2013ko berdinean guztiak parte hartu zuten gazteen munduko txapelketa, non kirolariak parte errusiar baino bi urte zaharragoa aurrea hartu. Baina ñabardura hau euren esperientziak Poletaev erabat itxita - Errusiako taldeak aurkako borroka zail bat taldearen lehen leku batetik ere, irabazle bat bilakatu, no Brasilgo aukera azken partidan utziz baten ondorioz. Txapelketa amaieran lehiaketaren atleta gazteena izendatu zuten txapelketako jokalari onena.

Joko da "Zenith" oinarritzen

Hurrengo denboraldian boleibola markatu zuen hit "Zenith" oinarrituta. Dela lesio bat Maksima Mihaylova Poletaev Victor zati nagusia sartutako "Final Sei" club batera Txapelketan Errusiako Kopa eta txapelketa nazionala irabazi partidak gunean. 2015ean Errusiako bilduma bat sari gehiago. klubaren barruan, "Zenit" (Kazan) Victor bigarren aldiz FA Cup eta nazio lehiaketak garaikurra hartu eta lagundu taldeak irabazi du Txapeldunen Liga, Super Cup Errusia eta bigarren lekua hartu Club Munduko Txapelketaren Brasil, non Kazan finala galduta ere bakarra bertako "Sada Cruzeiro".

Victor aurrerapen With ikusgai izan zen agerikoa urtero, eta irailaren 2015ean egin zuen debuta boleibola nagusia taldea, Vladimir Alekno norabidea Munduko Kopa azpian jolasten. 2016an besterik Kirolariaren arrakasta bestera bihurtu zen. Berriz Poletaev Victor hainbat sari nazionala irabazi zuen, bigarren aldiz bere ibilbideko Txapeldunen Liga irabazi du. Hala ere, pozik batera zenbateko jolasten denbora dela bueltan oinarri Mikhailova, baita zer ez get to Olinpiar Jokoetan udako adostu go to alokairuan en Kemerovo "Kuzbass".

Klub berrian Poletaev behin erakutsi nola gose zen jokoan dute hazkunde eta arrakasta bertako taldearen lagundu baino lehen. Ondorioz, txapelketan Victor hasieran denbora pixka zuzendutako lasterketa txapelketan onenak. Eta atleta unean denboraldia amaitu zain dago, berriz saiatzeko leku bat irabazteko "Zenith" in.